QUÈ ÉS ROCKCAMP DE RAMONETS?

Ramonets Camp és un campament que capta i transmet l’essència de Ramonets al 100%.

Respirarem aire pur en un ambient desenfadat mentres aprenem, assajem, composem les nostres pròpies cançons, escrivim les nostres pròpies lletres, i reivindiquem les coses que no ens agraden (dels majors, del món en general o del campa en particular).

Però Ramonets no ens conformem soles amb l’aspecte musical…Ens importa igual o més transmetre uns valors que considerem adequats per als xiquets i les xiquetes: respecte, companyerisme, bona predisposició, amistat, tolerancia, alegria i sentit de l’humor…ni més ni menys que el que compartim entre totes i tots els membres de l’equip del campa. Som una pinya, i els vostres fills i filles van a formar part d’ella al llarg d’aquesta setmana.

Molt important: Per a vindre al campament de Ramonets no cal saber tocar cap instrument. I si saps, perfecte, aprendràs un poquet més!!

QUÈ FAREM?

Al llarg del campament, farem classes de música, assajarem amb el nostre grup, farem activitat relacionades amb el rock and roll i amb la música, anirem d’excursió fora de l’alberg, farem el “gamberro”, dormirem poc, jugarem molt, …
I, per acabar, farem un festival de final de campa en el que li demostrarem als pares, mares, tios, ties, iaios i iaies que el rock ja forma part de la nostra infància i que tenim moltes coses que dir.

EDATS

El RAMONETS CAMP està pensat per a xiquets i xiquetes des de 6 anys en avant. La experiència ens ha demostrat que barrejar majors amb menuts i menudes és molt positiu per a tots i totes. Hem vist com s’ajuden, es recolzen, interaccionen i es fan amics i amigues sense cap problema. Per això hem decidit no separar el grup per edats.

PREU

ON ÉS?

Alberg Santa Anna de Llosa de Ranes